Kemtvätt i Farsta. Alla kemtvättar i Farsta samlade!

Kemtvätt i Farsta

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Farsta som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Farsta för närvarande 3 olika kemtvättar i Farsta där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Farsta. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Farsta hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Farsta - fixar dina kläder i Farsta

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Farsta där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Farsta Snabbtvätt o. Skrädderi Sko & Nyckelservice
Farstaplan 8
123 47 Farsta


Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem
Storforsplan 48
123 47 FARSTA


Christians Skrädderi och Kemtvätt
Pepparv. 2
123 56 Farsta

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Farsta

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Farsta där minst en kemtvätt finns.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om orten Farsta, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Farsta passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.