Kemtvätt i Hässelby. Alla kemtvättar i Hässelby samlade!

Kemtvätt i Hässelby

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Hässelby som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Hässelby för närvarande 2 olika kemtvättar i Hässelby där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Hässelby. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Hässelby hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Hässelby - fixar dina kläder i Hässelby

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Hässelby där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Munirji, Jamil
Maltesholmsv. 107
165 55 Hässelby


Hässelbygårds Kemtvätt & Skomakeri
Hässelby Torg 2 Hässelby Gård Centrum
165 55 HÄSSELBY

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Hässelby

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Hässelby där minst en kemtvätt finns.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Hässelby, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Hässelby passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.