Kemtvätt i Nacka. Alla kemtvättar i Nacka samlade!

Kemtvätt i Nacka

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Nacka som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Nacka för närvarande 2 olika kemtvättar i Nacka där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Nacka. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Nacka hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Nacka - fixar dina kläder i Nacka

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Nacka där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko
Simbag. 17
131 54 Nacka


Nacka Forum Kem och Skrädderi HB
Forumv. 5
131 53 Nacka

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Nacka

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Nacka där minst en kemtvätt finns.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nacka, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Nacka passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.