Kemtvätt i Nynäshamn. Alla kemtvättar i Nynäshamn samlade!

Kemtvätt i Nynäshamn

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Nynäshamn som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Nynäshamn för närvarande 2 olika kemtvättar i Nynäshamn där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Nynäshamn. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Nynäshamn hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Nynäshamn - fixar dina kläder i Nynäshamn

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Nynäshamn där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Lukasz Pekacz
Krokv. 3 B
149 51 NYNÄSHAMN


Ofa Service
Nynäsvägen 27B
149 40 Nynäshamn

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Nynäshamn

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Nynäshamn där minst en kemtvätt finns.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nynäshamn, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Nynäshamn passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.