Kemtvätt i Rosersberg. Alla kemtvättar i Rosersberg samlade!

Kemtvätt i Rosersberg

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Rosersberg som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Rosersberg för närvarande 1 olika kemtvättar i Rosersberg där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Rosersberg. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Rosersberg hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Rosersberg - fixar dina kläder i Rosersberg

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Rosersberg där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Gustafsson & Nyström Arkitekter HB
Kimsta
195 96 ROSERSBERG

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Rosersberg

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Rosersberg där minst en kemtvätt finns.

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Rosersberg, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Rosersberg passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.