Kemtvätt i Sigtuna. Alla kemtvättar i Sigtuna samlade!

Kemtvätt i Sigtuna

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Sigtuna som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Sigtuna för närvarande 1 olika kemtvättar i Sigtuna där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Sigtuna. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Sigtuna hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Sigtuna - fixar dina kläder i Sigtuna

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Sigtuna där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Marwan, Salman
Prästg. 17
193 30 Sigtuna

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Sigtuna

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Sigtuna där minst en kemtvätt finns.

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sigtuna, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Sigtuna passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.