Kemtvätt i Skarpnäck. Alla kemtvättar i Skarpnäck samlade!

Kemtvätt i Skarpnäck

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Skarpnäck som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Skarpnäck för närvarande 2 olika kemtvättar i Skarpnäck där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Skarpnäck. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Skarpnäck hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Skarpnäck - fixar dina kläder i Skarpnäck

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Skarpnäck där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Skarpnäcks Skrädderi & Kemtvätt
Pilotg. 7
128 32 Skarpnäck


Stockholms Bilkonsult AB
Flygfältsg. 10
128 30 Skarpnäck

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Skarpnäck

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Skarpnäck där minst en kemtvätt finns.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skarpnäck, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Skarpnäck passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.