Kemtvätt i Skogås. Alla kemtvättar i Skogås samlade!

Kemtvätt i Skogås

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Skogås som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Skogås för närvarande 5 olika kemtvättar i Skogås där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Skogås. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Skogås hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Skogås - fixar dina kläder i Skogås

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Skogås där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Flame Security Sweden, AB
Midvinterv. 7
142 42 Skogås


Kenis Syateljé
Skogås Centrum
142 30 SKOGÅS


Södertvätten i Länna AB
Fräsarv. 32
142 50 Skogås


Södertvätten I Botkyrka AB
Fräsarv. 32
142 50 SKOGÅS


Yuvitsa J
Stintav. 7
142 30 Skogås

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Skogås

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Skogås där minst en kemtvätt finns.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Skogås, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Skogås passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.