Kemtvätt i Sköndal. Alla kemtvättar i Sköndal samlade!

Kemtvätt i Sköndal

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Sköndal som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Sköndal för närvarande 2 olika kemtvättar i Sköndal där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Sköndal. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Sköndal hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Sköndal - fixar dina kläder i Sköndal

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Sköndal där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvättbaren I Luleå
Bengt Bagares Gränd 14
128 66 SKÖNDAL


Sköndal Tvätten HB
Sköndalsv. 55
128 66 SKÖNDAL

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Sköndal

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Sköndal där minst en kemtvätt finns.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du läsa mer om orten Sköndal, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Sköndal passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.