Kemtvätt i Trångsund. Alla kemtvättar i Trångsund samlade!

Kemtvätt i Trångsund

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Trångsund som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Trångsund för närvarande 2 olika kemtvättar i Trångsund där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Trångsund. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Trångsund hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Trångsund - fixar dina kläder i Trångsund

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Trångsund där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Halefs Kemtvätt Skrädderi HB
Trångsundstorget 3
142 60 TrångsundTexcare Textilvård
Essv. 1

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Trångsund

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Trångsund där minst en kemtvätt finns.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Trångsund, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Trångsund passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.