Kemtvätt i Uppsala - kemtvätta kläderna i Uppsala

Kemtvätt i Uppsala

Annons:

Hitta kemtvätt i Uppsala - här hjälper vi dom sig letar efter en lämplig kemtvätt i Uppsala att hitta den mest lämpade kemtvätten. Har du känsliga kläder som behöver tvättas utan att dom slits eller går sönder så rekommenderar vi att du anlitar en kemtvätt. Totalt så finns det idag 29 kemtvättar att välja mellan i Uppsala när du behöver tvätta din kostym, skjorta, festklänning, mockakappa eller t.ex. bröllopsklänning. Dessa kemtvättar återfinns på 8 olika orter runt om i Uppsala. Tag en titt i listan över kemtvättar i Uppsala nedan - förhoppningsvis finns det någon lämplig i din närhet.
Annons:

Kemtvättar i Uppsala - alla ställen samlade

Nedan hittar du vår lista över de bästa kemtvättar som finns i Uppsala. Här finns många års erfarenhet av att rengöra och tvätta känsliga kläder som brudkläningar, kostymer och mocka- och skinnkläder t.ex.

Bålsta kemtvättEnköping kemtvätt Fjärdhundra kemtvätt
Skutskär kemtvättTierp kemtvätt Tärnsjö kemtvätt
Uppsala kemtvättVänge kemtvätt

Annons:

Det lönar sig ofta att kontakta flera olika kemtvättar i Uppsala för att i förväg ta reda på deras olika priser på kemtvätt samt vilket utbud av olika tvättar som erbjuds. På så vis får du bästa resultat pch lägst kostnad för din kemtvätt i Uppsala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig kemtvätt i Uppsala rekommenderar vi att du letar i något annat län angränsande till Uppsala.