Kemtvätt i Skutskär. Alla kemtvättar i Skutskär samlade!

Kemtvätt i Skutskär

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Skutskär som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Skutskär för närvarande 1 olika kemtvättar i Skutskär där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Skutskär. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Skutskär hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Skutskär - fixar dina kläder i Skutskär

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Skutskär där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Skoaffärn Ballad
Centrumg. 15
814 30 Skutskär

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Skutskär

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Skutskär där minst en kemtvätt finns.

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skutskär, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Skutskär passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Uppsala.