Kemtvätt i Vänge. Alla kemtvättar i Vänge samlade!

Kemtvätt i Vänge

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Vänge som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Vänge för närvarande 1 olika kemtvättar i Vänge där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Vänge. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Vänge hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Vänge - fixar dina kläder i Vänge

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Vänge där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Jb Bergesta
Hagby-vallby 20
740 20 VÄNGE

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Vänge

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Vänge där minst en kemtvätt finns.

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vänge, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Vänge passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Uppsala.