Kemtvätt i Filipstad. Alla kemtvättar i Filipstad samlade!

Kemtvätt i Filipstad

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Filipstad som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Filipstad för närvarande 1 olika kemtvättar i Filipstad där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Filipstad. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Filipstad hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Filipstad - fixar dina kläder i Filipstad

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Filipstad där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Kemtvätten i Filipstad
Tegnérg. 8
682 30 Filipstad

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Filipstad

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Filipstad där minst en kemtvätt finns.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Filipstad, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Filipstad passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Värmland.