Kemtvätt i Karlskoga. Alla kemtvättar i Karlskoga samlade!

Kemtvätt i Karlskoga

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Karlskoga som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Karlskoga för närvarande 4 olika kemtvättar i Karlskoga där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Karlskoga. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Karlskoga hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Karlskoga - fixar dina kläder i Karlskoga

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Karlskoga där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvättinrättning
Trindtorpsv.
691 92 Karlskoga


Tvättstället
0586 - 845 70Tvättstället I Karlskoga KB
Björkbornsvägen
691 33 KARLSKOGA


Tvättstället I Karlskoga AB
Björkborns Industriområde
691 33 Karlskoga

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Karlskoga

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Karlskoga där minst en kemtvätt finns.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlskoga, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Karlskoga passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Värmland.