Kemtvätt i Norsjö. Alla kemtvättar i Norsjö samlade!

Kemtvätt i Norsjö

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Norsjö som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Norsjö för närvarande 1 olika kemtvättar i Norsjö där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Norsjö. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Norsjö hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Norsjö - fixar dina kläder i Norsjö

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Norsjö där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Norsjö Industritvätt
Nyg. 33
935 31 Norsjö

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Norsjö

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Norsjö där minst en kemtvätt finns.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Norsjö, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Norsjö passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västerbotten.