Kemtvätt i Skellefteå. Alla kemtvättar i Skellefteå samlade!

Kemtvätt i Skellefteå

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Skellefteå som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Skellefteå för närvarande 1 olika kemtvättar i Skellefteå där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Skellefteå. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Skellefteå hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Skellefteå - fixar dina kläder i Skellefteå

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Skellefteå där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Kemtvätten I Skellefteå AB
Högströmsg. 16
931 33 Skellefteå

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Skellefteå

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Skellefteå där minst en kemtvätt finns.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skellefteå, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Skellefteå passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västerbotten.