Kemtvätt i Umeå. Alla kemtvättar i Umeå samlade!

Kemtvätt i Umeå

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Umeå som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Umeå för närvarande 5 olika kemtvättar i Umeå där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Umeå. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Umeå hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Umeå - fixar dina kläder i Umeå

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Umeå där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB
Ekorrv. 6
903 60 Umeå


KEM-MAN Gammlia
Gammliav. 3
903 42 Umeå


Kem-Man
Nyg. 22
903 27 UMEÅ


JD Tvätten AB
Mätarv. 6
901 33 Umeå


Berendsen Textil Service AB
Strömv. 2
901 32 UMEÅ

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Umeå

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Umeå där minst en kemtvätt finns.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Umeå, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Umeå passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västerbotten.