Kemtvätt i Vilhelmina. Alla kemtvättar i Vilhelmina samlade!

Kemtvätt i Vilhelmina

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Vilhelmina som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Vilhelmina för närvarande 3 olika kemtvättar i Vilhelmina där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Vilhelmina. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Vilhelmina hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Vilhelmina - fixar dina kläder i Vilhelmina

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Vilhelmina där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvätten AB
Videv. 9
912 32 VILHELMINA


Sagatvätten HB
Hantverksg. 10
912 31 VILHELMINA


Lilla Tvätten Vilhelmina AB
Volgsjöv. 96 B
912 34 Vilhelmina

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Vilhelmina

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Vilhelmina där minst en kemtvätt finns.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vilhelmina, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Vilhelmina passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västerbotten.