Kemtvätt i Sundsvall. Alla kemtvättar i Sundsvall samlade!

Kemtvätt i Sundsvall

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Sundsvall som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Sundsvall för närvarande 4 olika kemtvättar i Sundsvall där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Sundsvall. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Sundsvall hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Sundsvall - fixar dina kläder i Sundsvall

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Sundsvall där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Kvissletvätten AB
Kyrkog. 30
852 32 Sundsvall


Gardin & Skärmshopen
Medborgarg. 26
856 30 SUNDSVALL


Berendsen Textil Service AB
Skönsbergsv. 61
856 31 Sundsvall


Ratima AB
Grönborgsg. 3
852 37 SUNDSVALL

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Sundsvall

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Sundsvall där minst en kemtvätt finns.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sundsvall, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Sundsvall passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västernorrland.