Kemtvätt i Sala. Alla kemtvättar i Sala samlade!

Kemtvätt i Sala

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Sala som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Sala för närvarande 2 olika kemtvättar i Sala där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Sala. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Sala hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Sala - fixar dina kläder i Sala

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Sala där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Ekotvätt I Sala HB
Drottningg. 11 A
733 30 Sala


Ekotvätten CJ
Drottningg. 11
733 30 SALA

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Sala

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Sala där minst en kemtvätt finns.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sala, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Sala passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västmanland.