Kemtvätt i Skultuna. Alla kemtvättar i Skultuna samlade!

Kemtvätt i Skultuna

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Skultuna som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Skultuna för närvarande 1 olika kemtvättar i Skultuna där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Skultuna. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Skultuna hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Skultuna - fixar dina kläder i Skultuna

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Skultuna där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Gislerud Carpets AB
021 - 33 21 00


Annons:

Kemtvättsfakta om orten Skultuna

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Skultuna där minst en kemtvätt finns.

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skultuna, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Skultuna passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västmanland.