Kemtvätt i Alingsås. Alla kemtvättar i Alingsås samlade!

Kemtvätt i Alingsås

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Alingsås som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Alingsås för närvarande 3 olika kemtvättar i Alingsås där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Alingsås. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Alingsås hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Alingsås - fixar dina kläder i Alingsås

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Alingsås där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Hålts Tvätt AB
Ö. Ringg. 11
441 31 Alingsås


Tvättcenter I Alingsås AB
Färgareg. 14
441 30 Alingsås


Tvätteri Alingsås
Tvätterig. 3
441 39 ALINGSÅS

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Alingsås

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Alingsås där minst en kemtvätt finns.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Alingsås, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Alingsås passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.