Kemtvätt i Angered. Alla kemtvättar i Angered samlade!

Kemtvätt i Angered

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Angered som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Angered för närvarande 2 olika kemtvättar i Angered där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Angered. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Angered hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Angered - fixar dina kläder i Angered

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Angered där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Angereds Kemtvätt och Skrädderi
Angereds Torg 19 Angered Centrum
424 65 Angered


Berendsen Textil Service AB
Spadeg. 15
424 65 ANGERED

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Angered

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Angered där minst en kemtvätt finns.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Angered, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Angered passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.