Kemtvätt i Ed. Alla kemtvättar i Ed samlade!

Kemtvätt i Ed

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Ed som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Ed för närvarande 1 olika kemtvättar i Ed där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Ed. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Ed hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Ed - fixar dina kläder i Ed

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Ed där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Rabarber
Box 57
668 21 Ed

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Ed

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Ed där minst en kemtvätt finns.

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ed, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Ed passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.