Kemtvätt i Hällevadsholm. Alla kemtvättar i Hällevadsholm samlade!

Kemtvätt i Hällevadsholm

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Hällevadsholm som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Hällevadsholm för närvarande 1 olika kemtvättar i Hällevadsholm där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Hällevadsholm. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Hällevadsholm hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Hällevadsholm - fixar dina kläder i Hällevadsholm

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Hällevadsholm där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

ICA Arwidssons Livs
N. Bohusv. 1
457 60 HÄLLEVADSHOLM

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Hällevadsholm

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Hällevadsholm där minst en kemtvätt finns.

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hällevadsholm, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Hällevadsholm passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.