Kemtvätt i Hovås. Alla kemtvättar i Hovås samlade!

Kemtvätt i Hovås

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Hovås som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Hovås för närvarande 1 olika kemtvättar i Hovås där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Hovås. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Hovås hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Hovås - fixar dina kläder i Hovås

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Hovås där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Downstairs
Billdalsv.
436 55 Hovås

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Hovås

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Hovås där minst en kemtvätt finns.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Hovås, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Hovås passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.