Kemtvätt i Kållered. Alla kemtvättar i Kållered samlade!

Kemtvätt i Kållered

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Kållered som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Kållered för närvarande 1 olika kemtvättar i Kållered där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Kållered. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Kållered hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Kållered - fixar dina kläder i Kållered

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Kållered där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

VIC Textiltvätt AB
Bangårdsv. 47 B
428 36 Kållered

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Kållered

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Kållered där minst en kemtvätt finns.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kållered, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Kållered passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.