Kemtvätt i Kungälv. Alla kemtvättar i Kungälv samlade!

Kemtvätt i Kungälv

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Kungälv som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Kungälv för närvarande 3 olika kemtvättar i Kungälv där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Kungälv. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Kungälv hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Kungälv - fixar dina kläder i Kungälv

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Kungälv där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Emilianos Högtidskläder & Skrädderi
Västra g. 73
442 31 Kungälv


Spotless Mind Kungälv AB
Ytterbyv. 17
442 30 KUNGÄLV


Lars O Andersson Olje AB
Masking. 2
442 40 Kungälv

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Kungälv

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Kungälv där minst en kemtvätt finns.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungälv, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Kungälv passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.