Kemtvätt i Lerum. Alla kemtvättar i Lerum samlade!

Kemtvätt i Lerum

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Lerum som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Lerum för närvarande 1 olika kemtvättar i Lerum där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Lerum. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Lerum hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Lerum - fixar dina kläder i Lerum

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Lerum där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Din Tvätt (Hålts Tvätt)
Göteborgsv. 2
443 30 Lerum

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Lerum

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Lerum där minst en kemtvätt finns.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lerum, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Lerum passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.