Kemtvätt i Munkedal. Alla kemtvättar i Munkedal samlade!

Kemtvätt i Munkedal

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Munkedal som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Munkedal för närvarande 1 olika kemtvättar i Munkedal där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Munkedal. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Munkedal hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Munkedal - fixar dina kläder i Munkedal

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Munkedal där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

MunkTvätten
Bruksv. 2
455 33 MUNKEDAL

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Munkedal

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Munkedal där minst en kemtvätt finns.

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Munkedal, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Munkedal passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.