Kemtvätt i Sävedalen. Alla kemtvättar i Sävedalen samlade!

Kemtvätt i Sävedalen

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Sävedalen som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Sävedalen för närvarande 2 olika kemtvättar i Sävedalen där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Sävedalen. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Sävedalen hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Sävedalen - fixar dina kläder i Sävedalen

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Sävedalen där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Sävedalens Skomakeri & Nyckelservice
Göteborgsv. 80
433 63 Sävedalen


Luna Kemtvätt
Sotenäsv. 72
433 64 Sävedalen

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Sävedalen

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Sävedalen där minst en kemtvätt finns.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du läsa mer om orten Sävedalen, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Sävedalen passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.