Kemtvätt i Tanumshede. Alla kemtvättar i Tanumshede samlade!

Kemtvätt i Tanumshede

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Tanumshede som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Tanumshede för närvarande 1 olika kemtvättar i Tanumshede där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Tanumshede. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Tanumshede hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Tanumshede - fixar dina kläder i Tanumshede

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Tanumshede där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tanumstvätten
Grebbestadsv. 17
457 91 Tanumshede

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Tanumshede

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Tanumshede där minst en kemtvätt finns.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tanumshede, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Tanumshede passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.