Kemtvätt i Tidaholm. Alla kemtvättar i Tidaholm samlade!

Kemtvätt i Tidaholm

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Tidaholm som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Tidaholm för närvarande 1 olika kemtvättar i Tidaholm där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Tidaholm. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Tidaholm hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Tidaholm - fixar dina kläder i Tidaholm

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Tidaholm där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tidaholms Tvätteri HB
Näbbåsv. 11
522 30 Tidaholm

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Tidaholm

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Tidaholm där minst en kemtvätt finns.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tidaholm, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Tidaholm passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Västra Götaland.